KŪRYBINIO KONSTRAVIMO DIRBTUVĖS „KELIAUJU SU ŠEIMA Į SVAJONIŲ ATOSTOGAS!“

Kūrybinio konstravimo dirbtuvės „Keliauju su šeima į svajonių atostogas“ organizuotos vykdant Atvirų techninių kūrybinių dirbtuvių projektą „Išradingi atradimai“, finansuojamą iš Vilniaus miesto savivaldybės biudžeto lėšų.

Kūrybinio konstravimo dirbtuvių tikslas – skatinti domėtis ir aktyviau įgyvendinti STEAM idėjas ugdant vaikus, konkrečiai kūrybinio konstravimo srityje, dalintis geraja patirtimi atrandant inovatyvius veiklos būdus ir metodus.

Kūrybinio konstravimo dirbtuvėse sudalyvavo 14 ikimokyklinio ugdymo įstaigų iš Vilniaus, Kauno, Kauno rajono ir Skaidiškių. Kūrybinio konstravimo dirbtuvių metu ikimokyklinukai kartu su tėveliais bei pedagogais iš įvairių konstruktorių konstravo, kūrė transporto priemones, žaidimų parkus, įvairius pastatus ar objektus, kuriuos svajoja pamatyti, aplankyti per atostogas.

Sulaukėme net 28 kūrybinių darbų nuotraukų! Dėkojame visiems dalyviams už jų kūrybiškumą, STEAM idėjų įgyvendinimą kūrybinio konstravimo srityje!Linkime ir toliau svajoti bei įgyvendinti savo svajones pasitelkiant kūrybiškumą ir inovacijas!

Įrašas paskelbtas temoje be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.