„Girios medeliai, žali žaliuonėliai“

Kviečiame pasigrožėti vaikų kūrybiniais darbais parodoje „Augalų istorijos: „Girios medeliai, žali žaliuonėliai“. Paroda organizuojama vykdant Visuomenės aplinkosauginio švietimo projektą „Mes – gamtai, gamta – mums“, finansuojamą iš Vilniaus miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo 2020 metų specialiosios programos lėšų. Paroda skirta ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų gamtamokslinės ir aplinkosauginės kompetencijų ugdymui bei Eugenijos Šimkūnaitės metams paminėti.

Parodos organizatoriai: Vilniaus lopšelis-darželis „Pušynėlis“. Partneriai: Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio ir transporto departamento Miesto tvarkymo ir aplinkos apsaugos skyrius; Eugenijos Šimkūnaitės labdaros ir paramos fondas.

Parodos tikslas – ugdyti vaikų aplinkos pažinimo ir meninę kompetencijas, suteikiant galimybę patirti kūrybos džiaugsmą, skatinant savitai išreikšti įspūdžius apie medžius, iliustruojant pasakas meninės raiškos priemonėmis.

Parodos dalyviai: ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų ugdytiniai su pedagogais iš Vilniaus, Kėdainių, Panevėžio, Šiaulių, Utenos.

Paroda eksponuojama Vilniaus lopšelyje-darželyje „Pušynėlis“ (Miglos g. 53)

Įrašas paskelbtas temoje be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.